Moja prva biblija

Moja prva biblija - Lois, Rock | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lois, Rock
DIMENZIJA
4,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva biblija.pdf
ISBN
5439104027829

OPIS

Ova prekrasno ilustrirana Biblija donosi 20 omiljenih biblijskih priča – 10 priča iz Staroga i 10 iz Novoga zavjeta. Biblija je ispričana jednostavnim jezikom, kako bi i najmlađi čitatelji mogli u njoj uživati. Omogućuje djeci prvi susret s najpoznatijim biblijskim pričama i osobama, a posebice s Isusom koji je najviše ljubio malene. Dosad je Moja prva Biblija prodana u više od 250.000 primjeraka diljem svijeta. Stari zavjet: Noa i arka, Djed Abraham, Josip i njegov san, Mojsije i kralj, Hrabri Jošua, David i njegova pjesma, Jona i kit, Danijel i lavovi, Nehemijine molitve Novi zavjet: Mali Isus, Isusov život i smrt, Isus i njegovi prijatelji, Lađa u oluji, Dobri Samaritanac, Izgubljena ovca

Niektoré knihy neboli nájdené v ... Moja prva Biblija prekrasno je ilustrirana knjiga, namijenjena maloj djeci, koja će je čitati s lakoćom i ljubavlju. Moja prva Biblija je zbirka najpoznatijih priča Starog i Novog Zavjeta.

S ručkom i kopčom djeluje poput kovčežića kojeg će maleni nositi svuda sa sobom. Korice knjige su plastificirane i u boji, vrlo izdržljive i prikladne ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moja prva biblija autora Knezić, Ines (ur.).

POVEZANE KNJIGE