Samoubojstvo mladih – velika zagonetka

Samoubojstvo mladih – velika zagonetka - Stanić, Ivica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stanić, Ivica
DIMENZIJA
5,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Samoubojstvo mladih – velika zagonetka.pdf
ISBN
5985002669592

OPIS

Knjiga obrađuje vrlo važnu temu – samoubojstvo, što predstavlja kako u struci tako i u svagdašnjem životu problem, s još uvijek malo poznatim čimbenicima uzroka, te nemogućnošću prevencije. Samoubojstvo mladih je problem za roditelje i društvo u cjelini, pogotovu u kriznim okolnostima kao što je poslijeratno razdoblje u Hrvatskoj. Djelo je izvorno jer prikazuje rezultate osobnih autorovih istraživanja, a sadržava, osim mišljenja najpoznatijih autoriteta s područja suicidologije, i autorova vlastita razmišljanja i stavove glede samoubojstva. U domaćoj literaturi nalazimo vrlo malo sličnih djela koja ukazuju ne samo na problem nego i na učestalost samoubojstava i pokušaja samoubojstava. Pisano je znanstveno-popularno s mnoštvom činjenica koje se mogu upotrijebiti i u struci. Knjiga je namijenjena dječjim psihijatrima, psihijatrima, socijalnim radnicima, psiholozima, prosvjetnim djelatnicima, roditeljima, i svima koji se bave problemima mladih

(medo) Sladak sam kao šećer, VELIKA KRIZA Katy Perry priznala: 'Razmišljala sam o samoubojstvu, spasila me jedna stvar' 29.06.2020. u 15:06 KOBNI ZELENI BIKINI Krvoproliće u svjetskoj prijestolnici grijeha, užasnuta i policija, a sve zbog ove fotografije! 23.06.2020.

JURIDIČKI PRISTUP SUICIDU 38 ... samoubojstvo, egzistencijalni očaj, filozofija i psihologija suicida, ...

POVEZANE KNJIGE