Školski informatički rječnik

Školski informatički rječnik - Kiš, Miroslav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kiš, Miroslav
DIMENZIJA
9,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Školski informatički rječnik.pdf
ISBN
2760947453884

OPIS

ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI ŠKOLSKI INFORMATIČKI RJEČNIK je dvojezičan i dvosmjeran englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski informatički rječnik.U njemu je popisana i opisana informatička terminologija za srednje i osnovne škole.Sadrži sve informatičke pojmove koji se prema Planu i programu nastave informatike u Hrvatskoj nalaze u relevantnim (odobrenim) udžbenicima.Obrađen je korpus do 4000 nosivih riječi.Definicije i opisi po opsegu i sadržaju korespondiraju sa građom iz udžbenika.Rječnik je namijenjen učenicima srednjih i završnih razreda osnovnih škola.Rječnik se temelji na dva glavna izvora: srednjoškolskim udžbenicima i Englesko-hrvatskom i hrvatsko-engleskom informatičkom rječniku Miroslava Kiša, Naklada Ljevak, 2000.

A. abeceda - niz od 30 slova poredanih uvijek istim redom.

U njemu je popisana i opisana informatička terminologija za srednje i osnovne škole. ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI ŠKOLSKI INFORMATIČKI RJEČNIK je dvojezičan i dvosmjeran englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski informatički rječnik. U njemu je popisana i opisana informatička terminologija za srednje i osnovne škole.

POVEZANE KNJIGE