Razdoblje pakla

Razdoblje pakla - French, Marilyn | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
French, Marilyn
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Razdoblje pakla.pdf
ISBN
3383780749706

OPIS

Autorica se u ovoj knjizi prisjeća svoje pobjede nad rakom jednjaka, svog povratka iz mrtvih. Odvodi nas u svoj privatni pakao, u što se pretvorio njezin život kad je 1992. godine, nakon niza pogrješnih dijagnoza – od zamornog režima zračenja i kemoterapije do kasnije kome iz koje se, vjerovali su, nema izgleda izvući, do još težih bolesti nakon kome i čudotvornog povratka u život. Prikazuje svoj život, dok vodi bitku s liječnicima i medicinskim institucijama, dok je okružena svojom obitelji i prijateljima koji joj daju čudesnu snagu, i dok, prkoseći svim dijagnozama i prognozama, opet izlazi potpuna i više nego ikad otvorena prema životu. Opisujući osjećaj umiranja i promišljanja smrti, ova je knjiga istodobno usredotočena na život, što nam daje nov pogled na značenje i namjeru. Kako Marilyn French ispituje ulogu smrti u svom životu, ona osjeća što bol i patnja mogu značiti za osobu koja u potpunosti niječe smisao transcendentalnosti, ili kako iskustvo blizine smrti utječe na život koji sada živimo

U prvom su rovu svodnici i zavodnici žena (njih bičuju đavoli), u drugom laskavci (zaronjeni u ... MEMOARI - Marilyn French RAZDOBLJE PAKLA, ZAGREB 2001. Cijena 70 kn ~ 10 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31004816 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Sisačko-moslavačka, Sisak, Tomićev put ... Protutip prve gotičke građevine bila je pariška crkva Saint Denis, koju je oko 1140.

Suvremeni pape o paklu ; 5. Katekizamske smjernice za pouku o paklu ; Zaključak: Zaključak Vidljivo je da crkveni nauk o paklu ... Pakao (lat.

POVEZANE KNJIGE