Rječnik simbola, mitova i legendi

Rječnik simbola, mitova i legendi - Colin, Didier | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Colin, Didier
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Rječnik simbola, mitova i legendi.pdf
ISBN
3877857762740

OPIS

Rječnik simbola, mitova i legendi praktični je vodič u tumačenju simbola, mitova i legendi, koji nam pomaže u samorazumijevanju i uspostavljanju povezanosti s vlastitim bićem. Osim što otkriva različita značenja i povijesne korijene riječi, rječnik pomaže čitatelju da dešifrira osobne poruke u znakovima i simbolima koji oblikuju naš jezik i vrlo su često međusobno povezani. Rječnik sadrži abecednim redom poredanih preko 400 natuknica, ilustriranih s oko 450 crteža i fotografija, koje objašnjavaju vizualne i ortografske reference koje su u temeljima velikog dijela našeg kulturnog nasljeđa. Opširno je objašnjena simbolika brojeva, te zodijački znaci.

4 Upravo zato pridavala Knjiga: Rječnik simbola, mitova i legendi, pisac: Didier Colin, Strani jezici, Rječnici, Tuzla, 87 KM, Izdavač: Naklada Ljevak, strana: 530, Latinica, Tvrdi uvez ... Rječnik simbola, mitova i legendi 110,00 kn 88,00 kn. Nema na zalihi-20% Nema na zalihi.

Gospodar prstenova poznata je suvremena bajka, priča o mračnoj, zastrašujućoj planini punoj pare.Vatra koju izbacuje Stromboli, vulkan na Siciliji poznat i kao 'svjetionik Sredozemlja' toliko je opčinio Tolkiena da je bio inspiriran njime kada je stvarao planinu vatre u svojim romanima. legenda prijevod u rječniku slovenski - hrvatski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Neki su držali da čovjek, premaže li pete čempresovom smolom, može hodati po vodi.

POVEZANE KNJIGE