Četrdeset znanstvenih studija koje su promijenile psihologiju

Četrdeset znanstvenih studija koje su promijenile psihologiju - Hock, Roger R. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hock, Roger R.
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Četrdeset znanstvenih studija koje su promijenile psihologiju.pdf
ISBN
7239386216173

OPIS

Znanost se kroz povijest kreće mnogim putovima i različitim brzinama. Postoje usporena vremena, čak i prečesto, kad se čini da je zastala, ne napredujući uopće ili samo vrlo malo. A postoje i uzbudljiva, dinamična razdoblja u kojima nova otkrića potiču dijalog, pažnju, istraživanja i napredak. Povijest psihologije ne razlikuje se od povijesti drugih znanosti. Ima psiholoških istraživanja koja su izazvala izuzetne i trajne učinke u različitim disciplinama znanosti koju zovemo psihologija. Rezultati proizašli iz tih ispitivanja izmijenili su naše znanje o ljudskom ponašanju i potakli niz novih projekata i istraživačkih programa. Ta se istraživanja citiraju u novim radovima; o njima se i dalje vode akademske rasprave; ona su i dalje temelj nekih poglavlja u udžbenicima i ona još uvijek imaju svoje posebno mjesto u razmišljanjima psihologa. Iz sadržaja Biologija i ljudsko ponašanje, percepcija i svijest, učenje i uvjetovanje, inteligencija, kognicija i pamćenje, ljudski razvoj, čuvstva i motivacija, ličnost, psihopatologija, psihoterapija, socijalna psihologija.

(iz knjige "40 znanstvenih studija koje su promijenile psihologiju"). Obim seminara treba da bude do makimalno 10 strana sa korektnim izgledom naslovne strane (uputstvo se dobija na vežbama), Uvodnim delom (o motivaciji studenta za izbor baš ... Hock R.R.

prof. Status kolegija: obavezni Oblik nastave: predavanja Broj ECTS bodova: 1 Ciljevi kolegija.

POVEZANE KNJIGE