Kad bi to zbilja bila…

Kad bi to zbilja bila… - Levy, Marc | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Marc
DIMENZIJA
10,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad bi to zbilja bila….pdf
ISBN
1597925586876

OPIS

Romantična komedija … Knjiga postavljena u svijet širi i od samog života…priča koja zavodi u vjerovanju u nevjerojatno… roman koji se čita kako se film gleda… Žena-priviđenje za koje se Arthur pita: Kad bi to zbilja bila… A kad zatim otkriva ludu istinu, čitav mu se život mijenja. Doživljava najljepšu ljubav, pobjeđuje smrt, no da bi voljenu ženu zadržao i nakon toga, mora početi sve iznova. Romanu Kad bi to zbilja bila… prognoziraju veliki uspjeh, a Steven Spielberg otkupio je već prava za film po njemu!

Romanu Kad bi to zbilja bila… prognoziraju veliki uspjeh, a Steven Spielberg otkupio je već prava za film po njemu! Marc Levy (Boulogne-Billancourt, 1961), francuski romanopisac. Autorska prava za svoj prvi roman Kad bi to zbilja bila...

Sada će podalje od mjesta čelnog čovjeka HDZ-a matične županije činiti sve kako bi najtanja većina vladajuće koalicije u svakom trenutku bila čvrsta poput granita. Podsjeća na vrijeme kojeg se vrijedi prisjetiti: kad smo i mi snimali svoje "Dare". Tuđmanov plašt.

POVEZANE KNJIGE