Koristite svoju glavu

Koristite svoju glavu - Buzan, Tony | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
8,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Koristite svoju glavu.pdf
ISBN
4578016049999

OPIS

PROBUDITE SVOG DREMLJIVOG DIVA – SVOJ MOZAK! Ova će vam knjiga pokazati – kako. Opskrbit će vas načinima boljeg korištenja vlastite glave nego što ste ikad prije uspijevali. KORISTITE SVOJU GLAVU je proslavljena BBC-eva edukativna knjiga koja je tijekom već četvrt stoljeća izlaženja doživjela četiri proširenja i poboljšanja, a u 50 zemalja na 5 kontinenata prodana je u više od milijun primjeraka, no potražnja i dalje traje… KORISTITE SVOJU GLAVU će vam pomoći u boljem učenju (ako ste student), u boljem kreativnom upravljanju i većoj sposobnosti rjeavanja problema (ako ste poslovni čovjek) ili jednostavno u boljem razmišljanju, bilo čime da se bavite.

Onaj koji ste odabrali nosi poruku koja će vam pomoći u bliskoj budućnosti. 1.

Izmjerite uže prema dužini koju ste zapisali. svoju glavu da biste shvatili što je potrebno da živite zdravim srcem i da djelujete na tom znanju, ... Koristite srce za pravilan izbor Ako imate narušeno zdravlje, poput srčanih bolesti, zatajenja srca, šećerne bolesti, visokog krvnog tlaka ili debljine, nemojte dopustiti da zbog pandemije COVID-19 ne prisustvujete redovnim zdravstvenim ... Hipi traka za glavu zabavan je modni trend koji je jednostavan za izradu i nošenje.

POVEZANE KNJIGE