Povrće u vrtu

Povrće u vrtu - Stradiotti, Ilaria | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stradiotti, Ilaria
DIMENZIJA
10,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Povrće u vrtu.pdf
ISBN
1006970348117

OPIS

Tehnike obrađivanja i sorte Praktičan vodič u kojem je povrće obrađeno po listićima: sjetva, presađivanje, tehnike uzgoja, berbe, osnovne sorte i zaštita od nevolja. Savjeti i upute za osobnu proizvodnju i za zadovoljstvo s onim što ćete donijeti na stol. Znat ćete da plodovi iz vašeg vrta hrane neće pretrpjeti nikakve postupke opasne po vaše zdravlje.

Vrsta koju ja ... I na kraju Vam preporučam da u svom vrtu zasadite zimsku salatu.Za sadnju zimske salate tlo moramo pripremiti tako da ga preoremo ili prekopamo na dubinu oko 25 cm odmah pošto smo očistili gredicu od prijašnjih zasađenih kultura. Nakon kopanja treba odmah obaviti i površinsku pripremu tla odnosno usitniti ga i poravnati kako bi se što ... Cijena sadnje ovisi o odabiru povrća (npr.

Na temelju tih iskustava brojnih vrtlara kroz godine rada i iskustva na vrtu, nastale su tabele dobrih i loših susjeda na vrtu, odnosno upute kako je najbolje iskombinirati biljke na vrtu. Posadite višegodišnje povrće u vrtu i berite ga i do 20 godina. Uzgojem višegodišnjeg povrća smanjit ćemo troškove sjetve, olakšati rad u vrtu i osigurati svježe povrće. povrće u vrtu.

POVEZANE KNJIGE