Priče o izgubljenim preljubnicima

Priče o izgubljenim preljubnicima - Millas, Juan Jose | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Millas, Juan Jose
DIMENZIJA
6,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče o izgubljenim preljubnicima.pdf
ISBN
2344685430108

OPIS

«I upravo sada, dok se vi bacate na čitanje ovih riječi, na svijetu se čine milijuni preljuba na najobičnijim mjestima koja se mogu zamisliti, ali i na najneuobičajenijim. Postoje poslijepodnevni i jutarnji preljubnici, noćni i ranojutarnji, tjedni i vikend-preljubnici. Mjesta na kojima se događa nevjera također su najrazličitija, od stanova s mirisom na luk do trećerazrednih hotela, pa od podruma, automobila, sobičaka za fotokopirne aparate do dvoraca. I svako od ovih mjesta je poput mjehura u čijoj unutrašnjosti plutaju dvije osobe koje će nekoliko sati uspjeti pobjeći od zadanosti prostora i vremena. Preljubnici vode ljubav, razgovaraju, svađaju se ili plaču unutar nepropusne pregrade u koju iz vanjskoga svijeta prodire jedino kisik». U Pričama o izgubljenim preljubnicima, suvremeni španjolski autor Millas pokazuje svoj talent pripovjedača varirajući staru, a vječito svježu temu preljuba. Junaka priča ima svakojakih: od onih koji pobrkaju suprugu s ljubavnicom, onih koji se zadovoljavaju samo maštanjem bez hrabrosti za stvarni čin, pa do onih koji su preljub pretvorili u pravu rutinu.

1 - 15 od 33 1 2 3 Sljedeće. Tajna koju i ti trebaš doznati Rebeka je željela obradovati Jehovu Rahaba je vjerovala u Jehovu Razveselila je svog oca i Jehovu ... 24.04.2019 | 22:14 Priče o zaustavljanju vremena.

06.07.2015. Kada nam se neka osoba sviđa, neprestano razmišljamo o njoj; što bi pričali u šetnji, kako bi se zajedno izležavali na plaži i kakav bi osjećaj bio strasno se poljubiti. Priče o brojevima.

POVEZANE KNJIGE