Priprema za 21. stoljeće

Priprema za 21. stoljeće - Kennedy, Paul | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kennedy, Paul
DIMENZIJA
10,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Priprema za 21. stoljeće.pdf
ISBN
2807206685318

OPIS

Priprema za XXI stoljeće U ovoj bogato dokumentiranoj knjizi autor iznosi niz zanimljivih podataka iz različitih aspekata života – od demografskih, preko ekonomskih, do kulturoloških, a tematizira niz tema (demografska eksplozija, komunikacije, financijska revolucija i uspon multinacionalki, poljoprivreda i biotehnološka revolucija, robotika, stanje okoliša…) i kroz spretan spoj iznosi ocjene stanja i perspektiva razvoja pojedinih velikih svjetskih regija (Japan, Indija i Kina, zemlje u razvoju, bivši SSSR i njegovo carstvo koje se raspalo, Evropa i SAD). To je knjiga koja će svakog čitatelja potaknuti na razmišljanje i promišljanje sadašnjeg stanja i budućnosti koja nam se nudi uz veću ili manju mogućnost utjecaja na buduće razvojne pravce

Pripremiti današnje učenike da budu uspješni nije lak zadatak. Vještine i znanje koje će im biti potrebni da bi uspjeli u budućnosti stalno se mijenjaju, dok ostale vještine postaju digitalizirane, automatizirane ili zastarjele. Štedljivi bolonjez za 21.

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/pf.800612900/Similar: Matična publikacija: dokazani model za coding klubove donijela u program Škole za 21. stoljeće i uz podršku naših partnera iz obrazovne fondacije Micro:bit (Micro:bit Educational Foundation) izradili ovaj vodič i osmislili niz aktivnosti koje će vam pomoći da otpočnete Uživajte u kodiranju! PRIPREMA ZA 21 STOLJEĆE.

POVEZANE KNJIGE