Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja

Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja - Meigs, R.F. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meigs, R.F.
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja.pdf
ISBN
2124915772238

OPIS

Svjetski prepoznatljiv udžbenik jednostavnog naziva Računovodstvo zamišljen je i napisan kako bi studente i gospodarstvenike uveo u svijet računovodstva koje je danas jedan od glavnih jezika poslovanja. U ovom udžbeniku naglasak je stavljen na razvijanje analitičkih sposobnosti i umijeća komunikacije studenata i stručnjaka u praksi, na način da se ne iznose samo podaci, već ih se interpretira, komentira i smisleno obrazlaže. Iz saržaja: Računovodstvo, jezik poslovanja Mjerenje poslovne dobiti Završetak računovodstvenog ciklusa Računovodstveni sustavi, interna kontrola, revizije Kontrola novčanih transakcija Potraživanja od kupaca i potraživanja po vrijednosnim papirima Postrojenja i oprema, amortizacija, nematerijalna imovina Partnerstva Računovodstveni koncepti, stručna prosudba i etičko ponašanje Ulaganje u korporacijske vrijednosne papire Porez na dobit i poslovne odluke Uvod u upravljačko računovodstvo

U ovom udžbeniku naglasak je stavljen na razvijanje analitičkih sposobnosti i umijeća komunikacije ... RAČUNOVODSTVO TEMELJ POSLOVNOG ODLUČIVANJA, R. F.

Meigs ; [prevoditelji Zoran Barac, Bruno Šegota]. - Dimenzije: 21,00 x 26,00 cm.

POVEZANE KNJIGE