Suho cvijeće

Suho cvijeće - Bonadiman, Giovanna | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bonadiman, Giovanna
DIMENZIJA
4,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Suho cvijeće.pdf
ISBN
1741166299519

OPIS

Suho cvijeće – Tehnike i aranžmaniSvečanosti, izmjene godišnjih doba, posebne prilike često nam daju inspiraciju za orginalni i kreativni aranžman. Samostalna izrada aranžmana nije težak pothvat. Potrebne su neke alatke i jedna košara, čak i ona koju ste mislili baciti. Cvijeće i lišće ćete lako pronaći osim kod cvjećara i u vrtovima, šumama, na zidićima. Niti sušenje neće biti veliki problem… u ovom priručniku željeli smo vam dati jednostavne savjete i pravila koje morate slijediti, a malo spretnosti i puno mašte biti će prava pomoć za ovaj rad.

Ali ipak, jedan je trend ne samo preživio već dobio i na novoj dimenziji, a to je trend korištenja suhog ... Osušeno cvijeće u elegantnim vazama cijelu priču podiže na jednu višu razinu. Ovakvi romantični prizori s razlogom su preplavili i društvene mreže, a za suho cvijeće može se reći da je veliki trend u uređenju interijera u 2020.

Stranica. Trenutno pregledavate stranicu 1; Stranica 2; Stranica 3; Stranica 4; Stranica 5; Stranica Sljedeće; Prikaži.

POVEZANE KNJIGE