Praktični vodič za orezivanje

Praktični vodič za orezivanje - McHoy, Peter | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McHoy, Peter
DIMENZIJA
11,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktični vodič za orezivanje.pdf
ISBN
9440751782124

OPIS

Praktični vodič za orezivanje – Kako i kada orezivati da bi se dobilo ljepše grmlje, drveće, voće i penjačice Želite li znati kako da vam ukrasno grmlje cvjeta obilnije, kako da povećate urod voćaka, kako da od zapletene penjačice napravite prekrasnu raskoš? Praktični vodič za orezivanje odgovara vam na ta pitanja opsežnim savjetima koje ćete lako slijediti. Dobit ćete odogovor kako treba orezati drveće, ukrasno grmlje, penjačice, živicu i voćke koje želite uzgajati u svom vrtu. Ako želite orezati točno određeno stablo, penjačicu ili grm, potražite ih u poglavlju Ukrasno bilje od A do Z. Biljke su složene prema latinskim nazivima, pa ako znate samo narodno ime biljke, krenite od kazala….. S Praktičnim vodičem za orezivanje saznat ćete sve o vrstama orezivanja (opisano je devet načina orezivanja), potrebnom alatu, steći ćete vještinu i samopouzdanje, pa ćete moći uživati u jednoj od najzanimljivijih i najkreativnijih vrtlarskih aktivnosti, a vaše će biljke puno ljepše izgledati.

... Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu ... VODIČ za pOslOVanje u Obrtu Otvaranje obrta 7 vezani obrt mogu obavljati osobe koje imaju odgovarajuće visoko obrazovanje, kao i fizičke osobe - izumitelji na temelju ostvarenog patentnog prava za patentirani proizvod ili uslugu i zaštićenog industrijskog dizajna. Praktični vodič kroz zdravo i trajno mršavljenje.

Kategorije. Knjige (13548) Alternativa (1244) alternativa-ostalo (1001) Alternativna medicina (117) Ljekovito bilje (60) Astronomija (63) Biologija (140) Dječja knjiga (500) Ekonomija (397) Enciklopedije i leksikoni (88) Knjiga Praktični vodič za orezivanje, Peter McHoy, u odličnom stanju Orezivanje grmlja, voća, drveća i penjačica Moguće osobno preuzimanje i slanje poštom, troškovi dostave nisu uključeni u cijenu Želite li znati kako da vam ukrasno grmlje cvjeta obilnije, kako da povećate urod voćaka, kako da od zapletene penjačice napravite prekrasnu raskoš? Praktični vodič za orezivanje odgovara vam na ta pitanja opsežnim savjetima koje ćete lako slijediti.

POVEZANE KNJIGE