Priručnik za kidanje veza

Priručnik za kidanje veza - Kristal, Phyllis | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kristal, Phyllis
DIMENZIJA
3,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za kidanje veza.pdf
ISBN
4518248292484

OPIS

Ovaj jednostavni priručnik sadrži vježbe i tehnike vizualizacije koje se mogu koristiti ako želimo naučiti kako “prekinuti veze ili spone” koje nas vežu za prošle situacije, stare obrasce ponašanja i stare navike. Kada naučimo uspostaviti kontakt s visokim C ili pravim ja, možemo otpustiti prošlost i dopustiti sebi novu i svjetliju budućnost. Otpuštanje starih navika može biti zabavno! Ovim se priručnikom služe psihoterapeuti, grupe i pojedinci koji upotrebljavaju metodu koju je Phvllis Krvstal izložila u svojim radionicama diljem cijelog svijeta. Čitatelji koji nisu sudjelovali u tim radionicama, mogli su pročitati njezine knjige: Kidanje veza (izdavač Dušević & Kršovnik), Daljnje kidanje veza (izdavač Imp-rimo), Sai Baba: konačno iskustvo, Kidanje karmičkih veza: kako razumjeti pačvork prošlih života (izdavač Dušević & Kršovnik), te Taming Our Monkey Mind.

Možemo zamisliti dva procesa u kojima se može kidati hemijska veza: 1. KIDANJE VEZA-metoda rada Ovo je metoda kojom se može postići oslobadjanje odraznih izvora lažne sigurnosti.Ta metoda pomaže osobi da postane cjelovito i neovisno ljudsko biće koje se oslanja jedino nas voj unutrašnji izvor sigurnosti i mudrosti,dostupan svakome tko traži njegovu pomoć.Ta je disciplina vrhunac eksperimenta koji traje ... Jako je dobro napraviti kidanje veza sa svim osobama prema kojima držimo neki osjećaj zamjeranja, ljutnje, neoprosta zbog bilo čega što smo od njih doživjeli. Ako ne opraštamo time štetimo isključivo i samo sebi, a proces kidanja veza s tom osobom omogućit će nam lakšu platformu da oprostimo i nastavimo svoj život sa čišće razine. Academia.edu is a platform for academics to share research papers. Kako izgleda samo kidanje veza? Stanje uma za vrijeme rada može se poistovjetiti sa stanjem sna na javi ili s aktivnom imaginacijom, iako ni jedno od toga ne odgovara točnom opisu.

Svaki je popis podijeljen u dva stupca - u jednom se stupcu bilježe sve pozitivne osobine svakog od roditelja, u ... kidanje karmiČkih okova Swami Kamina predavanja o »Kidanju karmičkih veza« održana su na seminaru koji je Center for Higher Consciousness organizirao u Minneapolisu. U ovom izdanju knjige pokušali smo što vjerodostojnije prenijeti spontanost i izravnost njegova predočenja. Jako je dobro napraviti kidanje veza sa svim osobama prema kojima držimo neki osjećaj zamjeranja, ljutnje, neoprosta zbog bilo čega što smo od njih doživjeli.

POVEZANE KNJIGE