Prosvjetljenje jedina revolucija

Prosvjetljenje jedina revolucija - Osho | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
4,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Prosvjetljenje jedina revolucija.pdf
ISBN
4580720901220

OPIS

Ova je knjiga konačni izazov, konačni poziv… To je komentar na Ashtavakrinu Gitu. Pozvani smo da se oslobodimo upravo sada, da postanemo prosvijetljeni ovoga trenutka. Ovo je čisto, jednostavno i hitno. Ashtavakra je dao sve u toj pjesmi. Nema izgovora, sve sada ovisi o nama. Osho nas upoznaje sa Ashtavakrom, govori nam o susretu dvanaestgodišnjeg deformiranog dječaka i Janaka – kralja. Susret koji vodi do pitanja kako naći nevezanost, mudrost i slobodu. Janaka je bio spreman, prijemljiv učenik, tako da se transformacija dogodila još dok je učitelj govorio. U trenutku se probudio slušatelj s toliko razumijevanja i hrabrosti. Mi smo izazvani. Možemo li i mi primiti božanske kroz te riječi? Možemo li i mi dopustiti tim kazivanjima da uđu u naša srca, kao strijele, da bi nas probudile?

Žanr: Stručna literatura - Znanje - Učenje - Filozofija/Psihologija - Filozofija uma i duha: osho knjige. Knjige online i web shop knjige.

To je komentar na Ashtavakrinu Gitu. Pozvani smo da se oslobodimo upravo sada, da postanemo prosvijetljeni ovoga trenutka.

POVEZANE KNJIGE