Biljke

Biljke - Farndon, John | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farndon, John
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Biljke.pdf
ISBN
3909143080470

OPIS

Ako ste gladni činjenica, ovo je savršena baza podataka. Ako volite da vam se informacije posluže u malim zalogajima, uživat ćete u knjizi Tisuću stvari koje bi trebalo znati. Naći ćete 100 ilustriranih tema o biljkama, a svaka sadržava 10 ključnih činjenica poput:– Svake godine na svijetu se potroši tri milijarde kubičnih metara drva – hrpa velika kao nogometni stadion, a visoka kao Mount Everest.– Korijenje južnoafričke divlje smokve može prodrijeti i do 120 metara u zemlju.– Najveći listovi pripadaju palmi rafiji, a mogu biti dugi 20 m.Sada otkrijte ostalih 997 činjenica u knjizi Tisuću stvari koje bi trebalo znati o biljkama.

Begonije. Begonije su sjajne i raznolike biljke za uzgoj na otvorenom o kojima se lako ... Pomoć pri odabiru biljaka za vaš vrt svrha je ovih stranica.

Plantae) su glavna grupa koja sadrži preko 300,000 vrsta, uključujući i organizme kao drveće, cvijeće, bilje i paprati.. Zahvaljujući prisustvu klorofila, biljke su u mogućnosti da u procesu fotosinteze elektromagnetnu energiju sunčevog zračenja prevedu u energiju kemijskih veza organskih molekula. biljke (Plantae, Vegetabilia).

POVEZANE KNJIGE