Građevine i promet

Građevine i promet - Farndon, John | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farndon, John
DIMENZIJA
11,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Građevine i promet.pdf
ISBN
7858467428445

OPIS

Ako volite da vam se informacije posluže u malim zalogajima, uživat ćete u knjizi Tisuću stvari koje bi trebalo znati. Naći ćete 100 ilustriranih tema o građevinama i prometu, a svaka sadržava 10 ključnih činjenica poput:– McLarenov bolid Formule 1 može ubrzati od 0 do 160 km/h za manje vremena nego što je potrebno da se pročita ova rečenica.– Kip slobode je najveći kip na svijetu. Visok je 46 m. – Taj Mahal u Agri (Indija) vjerojatno je najljepša grobnica na svijetu.Sada otkrijte ostalih 997 činjenica u knjizi Tisuću stvari koje bi trebalo znati o građevinama i prometu.

elaborata o iskolčenju građevine, kontrolnih geodetskih mjernja pri izgradnji i održavanju građevina ( praćenje mogućih pomaka ), situacijskih nacrta za objekte za koje ne treba izraditi geodetski projekt ... Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet obavlja poslove koji se odnose na: izdavanje akata za provedbu prostornih planova i akata za građenje i uporabu građevine (lokacijska dozvola, građevinska dozvola, uporabna dozvola i dr.), izgradnju Grada (osim održavanja komunalne infrastrukture ... Dozvola za promjenu namjene i uporabu građevine Dozvolom za promjenu namjene i uporabu građevine odobrava se promjena namjene postojeće građevine odnosno njezine samostalne uporabne cjeline ili promjena drugog lokacijskog uvjeta osim promjene oblika i veličine građevne čestice odnosno obuhvata zahvata u prostoru, u čiju svrhu nije potrebno izvođenje građevinskih radova za koje je ... Koliko god se to u prvi mah činilo nemogućim, beton mora biti čvrst i - elastičan. Da bi se to postiglo, u betonske elemente i konstrukcije za razne građevine stavljaju se na poseban način pripremljene i povezane šipke armaturnog željeza.

STRUKTURA KLASIFIKACIJE VRSTA GRAĐEVINA NA RAZINI RAZREDA (nastavak) 2. OSTALE GRAĐEVINE 1) Oznake CKP-a 21 Prometna infrastruktura 211 Ceste za brzi promet motornih vozila, ostale ceste i ulice 2111 Ceste za brzi promet motornih vozila 52 211.d1 Ministarstvo, odnosno nadležno upravno tijelo dužno je u roku od trideset, odnosno petnaest dana od dana primitka urednog zahtjeva za izdavanje uporabne dozvole obaviti tehnički pregled građevine, u svrhu utvrđivanja da li je građevina izgrađena u skladu s građevinskom dozvolom, odnosno glavnim projektom. Podjela ortačke imovine i porez na promet nekretnina 24.12.2012 U jednom slučaju podjele ortačke imovine (jer je ugovor o ortaštvu raskinut sudskim putem), postavilo se pitanje poreznih obveza nakon diobe ortačke zajednice.

POVEZANE KNJIGE