Matareško odbrojavanje 1-2

Matareško odbrojavanje 1-2 - Ludlum, Robert | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
8,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Matareško odbrojavanje 1-2.pdf
ISBN
9466742746959

OPIS

Nakon dvadeset godina, kao avet, ponovno iskrsava Matarese… U bestseleru koji prijeti da će nadmašiti svog slavnog prethodnika. A s Matareseom uskrsavaju i davni likovi Ostarjeli ali krepki, unatoč godinama puni želje za borbom, da mu još jednom zakrenu vratom. Za što više nisu dovoljni samo snaga i lukavstvo. Jer sad Materese žeti zavladati svijetom na način razumljiv samo stručnjacima. Milijuni će ostati bez imetka. I jos mnogo više njih bez posla. Dok na kraju mnogi ne ostanu i bez života. Tražeći spas od Mataresea, koji je čitavu opaku tu igru i zaigrao. Perfidno, proračunato, odbrojavajući sekunde do svjetske dominacije. U svojoj se proračunatosti, međutim, u nečemu preračunao…

Svima od srca hrpu ~~~~~ da uskoro skačemo, veselimo se, nazdravljamo našim uspjesima :heart: Našoj tanatani još jednom hvala što je preuzela listu i želim joj brzi oporavak i povratak u forumske vode. Odbrojavanje 1/2015 Drage naše, kad smo probili 50.-tu stranicu mislila sam vas pustiti do 100...ali stvarno nema logike da u 2015. imamo odbrojavanje koje u naslovu ima 2014. Brojčani odnos upisuje se na sljedeći način: "veličina na crtežu: veličina u naravi".

MultiPlusCard bodovi 145. Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 10 radnih dana.

POVEZANE KNJIGE