Slikovni rječnik fizike

Slikovni rječnik fizike - Stockley, C. i dr. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stockley, C. i dr.
DIMENZIJA
8,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik fizike.pdf
ISBN
2325945780567

OPIS

Priručnik za učenike ilustracijama, jasnim objašnjenjima, kratkim definicijama te osobito međusobnim povezivanjem pojmova pomaže razumijevanju svakog pojedinog područja ovog predmeta. Knjiga je podijeljena na poglavlja: mehanika i opća fizika; toplina; valovi; elektricitet i magnetizam; atomska i nuklearna fizika; ostali podaci vezani uz fiziku. Za lakše i brže snalaženje na kraju je otisnuto kazalo.

U Hrvatskoj izdaje udžbenike za osnovnu i srednju školu te PONS tečajeve stranih jezika. Također izdaje i zastupa časopis za mlade istraživače i pustolove National Geographic Junior po licenci američkog časopisa National Geographic Kids. slikovni element prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Registrirajte se da bi mogli kreirati listu želja. Dodatno štivo i izvrstan priručnik za učenike i studente fizike Jasna objašnjenja i privlačan izgled, jamstvo su potpunog razumijevanja svakog pojedinog područja Slikovni rječnik fizike (RJ15) Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) Slikovni rječnik fizike Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE