Tradicionalni hrvatski kolači

Tradicionalni hrvatski kolači - Semenčić, Ivo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Semenčić, Ivo
DIMENZIJA
7,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalni hrvatski kolači.pdf
ISBN
8798855823256

OPIS

Gotovo je nemoguće zamisliti dobar obiteljski ili svečani ručak bez ukusnih kolača. Slatke delici-je koje se iznose na stol plijene svojim izgledom i bude u nama sjecanja na nezaboravne okuse. Kolači su slatka jela čije tajne pripreme domaćice ljubomorno čuvaju te koriste kao svoj najjači adut u posebnim prilikama. U ovoj smo knjizi prikupili recepte i prikazali izradu kolača koje uz malo truda može pripremiti svaka domaćica. Ukusne slastice upotpunit će pripremljeni obrok, ali i razveseliti vaše najdraže. Ovdje ćete pronaći kolače koji se od starina pripremaju u našim domovima, kao i neke nove recepte. U pripremi i izradi kolača sudjelovala je priznata slastičarka koja je na brojnim takmičenjima osvajala nagrade. Svaki naš recept popraćen je slikama koje prate izradu, a tekstualne su upute jednostavne i prilagođene svakom početniku. U knjizi se nalaze recepti i dobro poznatih stranih kolača, kao što su Socher i Švarcvald torta, koji su već udomaćeni u našim krajevima. Prilikom odabira kolača za knjigu nastojali smo odabrati one koji su pristupačni i traženi. Ako smo vam pomogli da bez muke pripremite pojedine slastice, bit ćemo sretni svi mi koji smo sudjelovali u pripremi ove knjige. VaŠ uspjeh i zadovoljstvo u pripremi kolača bit će za nas najveće priznanje!

Ocjena: (1 Ocjena) Cukerančići Istarski cukerančići Ocjena: (14 glasano) Domaće krafne punjene sirom OBILJE NA STOLU: Tradicionalni uskrsni recepti za najukusniji Uskrs dosad! Svaki kraj blagdane obilježava na svoj način, tako je i s Uskrsom, a ono što je svakoj kući zajedničko je obilje na stolu, na kojem caruju šunka, kobasice, jaja, hren, pečenje, pogače i kruh te kolači pripremljeni po starim recepturama. Oznaka: Božićni kolači. 100 recepata za najpopularnije Božićne kolače.

Podijeli. Da bismo se prisjetili slatkih okusa naše tradicionalne kuhinje, ne moramo posezati daleko u prošlost.

POVEZANE KNJIGE