Poljubac prije smrti

Poljubac prije smrti - Levin, Ira | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levin, Ira
DIMENZIJA
12,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Poljubac prije smrti.pdf
ISBN
3978396934744

OPIS

“Neočekivana trudnoća njegove djevojke, Dorothy Kingship, jedne od triju sestara bogatih nasljednica, dovodi privlačnog i ambicioznog mladića, odlučnog da uspije u životu, u naizgled bezizlaznu situaciju. Kao jedino ispravno i logično rješenje novonastale situacije nameće se brak, ali poći tim putem znači odlučiti se na veliku kušnju: ostati bez priželjkivanog bogatstva, upropastiti svoj i Dorothyn život (naime, zbog stava njenog visokomoralnog i krutog oca ne bi vidjeli ni novčića od ogromnog bogatstva kojeg obitelj posjeduje) … ili učiniti sve, ne birajući sredstva, kako bi njegov problem nestao…” (s korica knjige) (KP)

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/ffdi.ZAG01000080543 Nekoliko dana nakon ove snimke pojavila se i posljednja snimka Maradone. Vjeruje se kako je snimka snimljena neposredno nakon operacije glave te nekoliko dana prije smrti.

POVEZANE KNJIGE