Proročanstvo piramida

Proročanstvo piramida - Toth, Max | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Toth, Max
DIMENZIJA
6,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Proročanstvo piramida.pdf
ISBN
1605585397087

OPIS

Proročanstva drevnih učitelja zaključana su u oblik piramide, kao u sef kod kojega, da bi ga se otvorilo, treba otipkati pravu kombinaciju niza brojeva. Zadaća je čovječanstva, sve od vremena tajanstvenog nestanka tih učitelja, da među gotovo beskonačnim kombinacijama traži ključ za šifru piramide. Autor istražuje tajanstvene stvaraoce ove građevine diljem svijeta. Prolazi kroz dvorane i hodnike vremena tražeći naslijeđe znanja koje će još jednom progovoriti kroz kozmički spomenik, otkrivajući slova univerzalnog pisma.

Prema Cayceu i drugima, nešto što se naziva Dvorana Zapisa pokopano je u komori između Velike piramide i Sfinge. Zvučni i radarski uređaji su to pokazali, ali nije dozvoljeno iskopavanje. KNJIGA PROROČANSTVO PIRAMIDA (Max Toth) Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 18881944 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Zagrebačka Stanje ... Arheolog Julius Gabriel trideset je dvije godine istraživao kalendar Maya, enigmu staru 2500 godina, koja predviđa Apokalipsu.

... Inače, otkriveni su u blizini piramida ostaci nastambi za radnike u kojima su ostaci kosti i mesa (ribe) što samo pokazuje koliko su se oni brinuli za radnike… da skratin organiziran je bio smještaj, prehrana i zdravstvena pomoć za radnike. Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda, sociologa s magisterijem iz psihologije, jedinstven je roman već po načinu na koji je postao bestsellerom širom svijeta.

POVEZANE KNJIGE