Tibetanska knjiga o življenju i umiranju

Tibetanska knjiga o življenju i umiranju - Rinpoche, Sogyal | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rinpoche, Sogyal
DIMENZIJA
5,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Tibetanska knjiga o življenju i umiranju.pdf
ISBN
7338551455452

OPIS

U Tibetanskoj knjizi življenja i umiranja budistički učitelj meditacije i međunarodni govornik Sogyal Rinpoche, prikazuje zajedno, prvi puta, pradavnu mudrost Tibeta s modernim istraživanjem o smrti i umiranju, i o prirodi svemira. Rinpoche pokazuje kakva je nada u smrti: kako možemo otići izvan dosega našega straha od smrti i promjena, razotkriti što u nama nadživljuje smrt i što je postojano. Predstavlja jasan nadahnjujući i kompletan uvod u primjenu meditacije, u karmu i ponovno rođenje, i u kušnje i nagrade na duhovnom putu.

Sogyal Rinpoche. Tibetanska knjiga o življenju i umiranju.

Najveći izbor kvalitetnih naslova iz područja osobnog razvoja, psihologije, duhovnosti, prirodnog zdravlja, drevne mudrosti Istoka i Zapada i svih onih tema koje podržavaju moć osobne transformacije i sretnije življenje. Tibetanska knjiga o življenju i umiranju / Sogyal Rinpoche ; 1998. .

POVEZANE KNJIGE