Ljubav i popratne pojave

Ljubav i popratne pojave - Miljković, Dubravka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
9,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav i popratne pojave.pdf
ISBN
5335477753927

OPIS

Sve što ste željeli znati, a drugi su se usudili pitati Muškarac, utvrđeno je, prosječno dnevno pomisli na seks 264 puta. Koliko puta pomisli žena – još nisu ustanovili, ali iskustvo govori da bi ta statistika prije stala na prste jedne ruke. Slika bi bila sasvim obrnuta da je netko ispitivao razmišljanje o ljubavi. U tome je i ključ svih muško-ženskih nesporazuma kad je riječ o seksu. Baš su nas ti nesporazumi i pitanja koja u Viti, najčitanijem hrvatskom mjesečniku za zdravlje i ljepotu, dobivamo, navela da pokrenemo rubriku u kojoj seksolog odgovara na pitanja čitatelja. Kada je prije tri godine dr. Dubravka Miljković počela odgovarati na ta pitanja, nismo ni slutili da će njezini domišljati i duhoviti odgovori izazvati toliko zanimanje i da će problemi o kojima čitatelji pitaju izaći iz okvira seksualnog područja. Vrijednost ove knjige leži i u tome što je riječ o vječnim dvojbama žensko-muških odnosa koje se javljaju baš u svakom životu i svakoj generaciji. Uvjerena sam stoga da će vam i ova zbirka odgovora naše marljive i šarmantne suradnice, objavljenih u Viti od svibnja 2001. godine, učiniti život ljepšim, navesti vas da otvorenije govorite o svojim intimnim problemima i, baš kao i nas, ganuti vas i razvedriti. Božica Juriša, glavna urednica Vite GLAVOM KROZ ZID – OVISI O KVALTETI ZIDA!

Ove godine se ta hrpica povećala i prije bi se mogla nazvati tačke pune ljubavi. Nisam ljubitelj Valentinova, isforsiranog i umjetnog iskazivanja 3 iznenađujuće neugodne popratne pojave seksa.

Autor: Dubravka Miljković : Godina izdanja: 2004: Prošle godine, baš nekako u ovo vrijeme, pisala sam o našoj kutiji punoj ljubavi, u koju smo skupili slikovnice kojima je tema ljubav (i sve njene popratne pojave). Ove godine se ta hrpica povećala i prije bi se mogla nazvati tačke pune ljubavi.

POVEZANE KNJIGE