Priroda u službi žene

Priroda u službi žene - Begulić, Enes (ur.) | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Begulić, Enes (ur.)
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Priroda u službi žene.pdf
ISBN
9948896566885

OPIS

S obzirom da žene imaju čitav život niz različitih problema vezanih isključivo za iskustvo svog spola, a njihova tijela drugačije reagiraju na određene tretmane – knjiga o prirodnim lijekovima namjenjenim ženama činila se kao idealno sredstvo koje može pomiriti sve ove zahtjeve i suprotnosti. Urednici serije NE LIJEČITE SE – SPRIJEČITE sastavili su kompletan pregled najboljih, klinički ispitanih prirodnih lijekova i postupaka za žene svih dobi, navika i sklonosti, koji će svakoj ženi pomoći da lako, brzo i praktično razriješi trenutne i svakodnevne teškoće.

Osvrnimo se na prirodna stanja žene, a to su rađanje, materinstvo, briga o deci. Gde god je mogla, naša država je kroz svoje poluge vlastionemogućila žene u njihovim prirodnim pravima. Protualergijsko, protuupalno, protugljivično i protukiselo djelovanje samo su neka od svojstava sode bikarbone za poboljšanje života.

Limundo agent funkcioniše na sledeći način: Ubacite svoju maksimalnu ponudu i agent će nuditi za vas uvek toliko da vodite do vaše maksimalne ponude. Primer: Prodaje se digitalna kamera, početna cena 10 din. PRIRODA U SLUŽBI IMUNITETA.

POVEZANE KNJIGE