Vodič kroz Frontpage 2002

Vodič kroz Frontpage 2002 - Habraken, Joe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Habraken, Joe
DIMENZIJA
4,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič kroz Frontpage 2002.pdf
ISBN
2833246133008

OPIS

Ovaj je vodič namijenjen svima koji žele brzo naučiti Microsoft Frontpage 2002. Nudi kratka i jasna objašnjenja te praktične savjete za rješenja nedoumica i problema. Svaka je lekcija oblikovana tako da se može savladati u 10 minuta. Za samo 10 minuta možete naučiti brzo izrađivati nova web sjedišta primjenom FrontPage čarobnjaka; umetati nove stranice u već izrađeno web sjedište; umetati naslove i specijalne FrontPage komponente na svoja sjedišta; dodavati tablice, posebne obrasce, znakovne i brojčane liste; koristiti okvire za izradu sjedišta po kojima se lako kreće te umetati hiperveze na svoje web stranice. – jednostavna i praktična pomoć za one koji žele brza rješenja – vježbe sa stvarnim primjerima – kratka i jasna objašnjenja novih ili nepoznatih pojmova – savjeti za bolje snalaženje

Kakav učitelj, takva škola. Velika Gorica, 2002.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 2441 ... Vodič kroz najnoviju verziju Microsoftovog programa za obradu teksta koncipiran je na taj način da se svaka od dvadeset lekcija, uz uvodno poglavlje u kojemu se navode sve novosti u Wordu 2002, može usvojiti u desetak minuta.

POVEZANE KNJIGE