Dječji nestašluci i kako ih riješiti

Dječji nestašluci i kako ih riješiti - Berkenkamp, Lauri | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Berkenkamp, Lauri
DIMENZIJA
5,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječji nestašluci i kako ih riješiti.pdf
ISBN
8883566351883

OPIS

Jesu li vaša djeca opet zalijepila ruke superljepilom? Prolila sok od grejpa na tepih? Začepila školjku figuricom Spidermana? Ne paničarite – pomoć je tu. „Mama, WC školjka je začepljena!“ Dječji nestašluci i kako ih riješiti – bavi se problemima koje djeca znaju izazvati i nudi duhovita, praktična, razumna rješenja koja pomažu. Dječji nestašluci i kako ih riješiti može se smatrati spojem knjiga Najgora moguća situacija i Heloisini savjeti, s malim dodatkom dr. Spocka. Svakodnevne traume, od krede na pranju do glave koja je zapela u ogradi, detaljno su obrađene, a uključena su rješenja, korisni savjeti i zanimljive informacije za koje niste ni sanjali da će vam ikada zatrebati – dok niste postali roditelj.„…Dječji nestašluci i kako ih riješiti, zgodna je knjiga koja može poslužiti svakome, a osobito onima koji imaju djecu. Živahne ilustracije i autoričin odlučan, razgovorljiv način savjetovanja, čini ovu knjigu pravim pogotkom.“ – Nancy Nash-Cummings, kolumnistica čiji su radovi objavljivani po cijeloj Americi (Pitaj Ann i Nan i suautorica knjige Očisti, pronađi, popravi)

Odaberite biljku ovisno o kukcima koje ne želite vidjeti u domu ili oko njega. Biljke smjestite blizu prozora, vrata ili mjesta na kojima se okupljaju.

Komarci, muhe i određene vrste moljaca ne podnose miris ružmarina pa ga svakako držite u domu dok miris metvice ne vole pauci. Odaberite biljku ovisno o kukcima koje ne želite vidjeti u domu ili oko njega.

POVEZANE KNJIGE