Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu

Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu - Brdar, Ingrid | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brdar, Ingrid
DIMENZIJA
11,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu.pdf
ISBN
1951766845351

OPIS

Knjiga je u prvom redu namijenjena roditeljima koji imaju djecu u osnovnoj školi. Međutim, i ostali roditelji mogu u njoj naći mnogo informacija o tome kako odgajati dijete da bi se uspješno suočavalo sa stresom zbog školskog neuspjeha. Knjiga također sadrži informacije o tome kako razvijati motivaciju i radne navike, kako pomoći djetetu da razvije smopoštovanje i pozitivnu sliku o sebi, koji stil odgoja odabrati te kada nagrađivati a kada kažnjavati dijete. Osim roditeljima knjiga može biti korisna i stručnjacima koji rade s djecom i roditeljima: školskim psiholozima, pedagozima, nastavnicima i odgajateljima. Kao odrasli ljudi dobro znamo što znači stres i učimo se živjeti s njim. No vjerojatno bi nam bilo lakše da su nas roditelji u djetinjstvu pripremili za djelotvornije suočavanje sa stresom.Dio informacija pruža ova knjiga koja je pisana s namjerom da čitateljima pruži saznanja do kojih je došla suvremena psihologija. Prikazani su i odgovori djece, roditelja i nastavnika koji su prikupljeni u istraživanju načina na koji se djeca suočavaju sa stresom zbog neuspjeha u školi. Odgovori djece pokazuju kako se ona osjećaju i kako razmišljaju. Svako dijete je svijet za sebe i sigurno je da “čudotvornih” recepata nema. Ipak, nadamo se da će knjiga mnogim roditeljima pomoći u trenutku kad se suoče sa neugodnim “Mama, tata, dobio sam jedan…”

141 str. Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac) Što učiniti kad dijete dobije lošu ocjenu? Cijena: 90,00 kn: Trenutno nedostupno.

Author: Knjižnica Created Date: 11/16/2017 6:43:32 PM ... Molim te, nemoj brinuti. Ti imaš petice iz svega što tvoj otac i ja smatramo važnim za život! Ti si poštena, od-govorna i neovisna.

POVEZANE KNJIGE