Daleki horizonti

Daleki horizonti - Kožul, Dario | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kožul, Dario
DIMENZIJA
12,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Daleki horizonti.pdf
ISBN
2628670342000

OPIS

Daleki horizonti je znanstveno-fantastični roman prvijenac mladoga autora Daria Kožula. Glavni dio radnje odvija se krajem 22. stoljeća. Nakon što je na Zemlju stigao signal iz nepoznatog dijela svemira, počinju pripreme za slanje astronauta koji će otkriti otkuda signal stiže. Radnja cijeloga romana ne gubi snagu niti na jednom dijelu, a mjestimično je toliko napeta da ne dozvoljava da se roman ispusti iz ruku. Tek na samom kraju, u Epilogu, razrješava se radnja romana i tek onda shvaćamo kako je sav taj put bio isplaniran u budućnosti kako bi nasljednici ljudi mogli preživjeti. Vrlo zanimljivo djelo, odlično strukturirano i potkrijepljeno znanstveno utemeljenim podacima. Dodatak u knjizi,objašnjava manje poznate riječi u romanu i vrlo je koristan dio knjige, a uradak je samog autora.

Njegovi su poznatiji filmovi Čahura, Apollo 13 i Kako je Grinch ukrao Božić. Jednako je hvaljena bila i gluma Toma Cruisea (r.

Preporuka korisnika (4) (0) Obavijesti me kada film stigne U kina Na DVD Na BluRay ... Daleki horizonti Far Horizons (1955) povijesni, vestern | SAD. Redatelj: Rudolph Mat ... Članci na temu daleki horizonti.

POVEZANE KNJIGE