Mjesečina donosi spas

Mjesečina donosi spas - Higgins Clark, Mary | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Higgins Clark, Mary
DIMENZIJA
12,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Mjesečina donosi spas.pdf
ISBN
6467270340829

OPIS

Na zabavi na Manhattanu Maggie Holloway, modni fotograf, nakon mnogo godina susreće svoju bivšu maćehu. Obje su žene presretne zbog ponovnog susreta i ubrzo nastavljaju sa svojim druženjem ondje gdje su stale. Ali kada Maggie dolazi na večeru kod Nuale u njenu kuću u Newportu, pronalazi ju mrtvu. I dalje strankinja u novom okruženju, saznaje da je dan prije smrti Nuala izmijenila svoju oporuku sve prepisavši Maggie… No u svojoj je novoj oporuci postavila jedan uvjet… da Maggie povremeno posjećuje njenu staru prijateljicu, Gretu Shipley. I jednog dana, kada s Gretom odlazi na groblje kako bi posjetile Nualin grob, Maggie otkriva da nešto nije u redu. Kad Greta također nenadano umre, navodno prirodnom smrću, njene se sumnje produbljuju. Ali ono što Maggie ne zna, jest da je i ona postala meta ubojice i da ju svaki trag koji otkrije vodi sve bliže i bliže k užasnoj sudbini…

Erin i Darcy dobre su prijateljice. Za jednu televizijsku mrežu pristaju se javljati na novinske ‎‡a mjesecinadonosispas‏ ‎‡A Mjesečina donosi spas /‏ ‎‡l hrv‏ ‎‡9 2‏ 910 ‎‡a zvatcutesvojomljubavi‏ ‎‡A Zvat ću te svojom ljubavi /‏ ‎‡l hrv‏ ‎‡9 2‏ 910 Mjesečina donosi spas (Hardcover) Published 2006 by Mozaik knjiga Mala biblioteka 41, Hardcover, 353 pages Author(s): Mary Higgins Clark, Merima Nikočević (Translator) ISBN: ... Prikazuje se 1 - 20 od 70 za pretraživanje: 'Nikočević Ibrahimpašić, Merima', Upit obrađen za: 0.14s .

Zato je sada došlo vrijeme da se posvetimo onome što se preporučuje izgovoriti prilikom verbalnog obračuna u braku ili vezi. Nakladnik: Zagrebačka naklada, Zagreb Godina izdanja: 1997. Uvez: tvrdi Broj stranica: 287 Format: 15,5 x 24,0 cm Isoamil alkohol, koji se ne pretvara u amil alkohol, vrlo je štetan i opasan po život.

POVEZANE KNJIGE