Eci,peci,pec cd

Eci,peci,pec cd - Burić-Sarapa, Ksenija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burić-Sarapa, Ksenija
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Eci,peci,pec cd.pdf
ISBN
5826610939393

OPIS

ECI PECI PEC – Dječje brojalice, popijevke i igre (CD) Četrdeset brojalica, popijevaka i igara za djecu predškolske i ranije školske dobi. Pjesmice su u knjizi posložene prema svojoj složenosti – od najjednostavnijih ritmičkih brojalica, do složenijih, međunarodno poznatih pjesmica. Komplet obuhvaća ilustriranu pjevanku i CD. Pogodno za slušanje u višim vrtićkim grupama kao i za nastavu glazbene kulture unutar razredne nastave. Također može poslužiti i kao pomagalo za više razrede osnovne škole u razvijanju ritma i uvježbavanje osnovnih melodija.

Pjesmice su u knjizi posložene prema svojoj složenosti - od najjednostavnijih ritmičkih brojalica, do složenijih, međunarodno poznatih pjesmica. Komplet obuhvaća ilustriranu pjevanku i CD.

Pogoduju razvoju govo Eci, peci, pec prvi je u nizu romana u kojima se pojavljuje inspektorica Helen Grace. Odmah po objavljivanju postao je veliki hit u cijelom svijetu, a u Velikoj Britaniji proglašen je najboljim krimićem 2014.

POVEZANE KNJIGE