Ilustrirana biblija mladih

Ilustrirana biblija mladih - Krause, Josip E. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krause, Josip E.
DIMENZIJA
11,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirana biblija mladih.pdf
ISBN
8168488880962

OPIS

Biblija je sveta knjiga kršćana. Riječ »Biblija« uzeta je iz grčkog jezika a znači »knjige«, jer se Biblija sastoji od mnogo različitih knjiga. Te su knjige na različitim mjestima, u vremenskom razmaku od kojih 1000 godina napisali različiti ljudi. Vodio ih je i nadahnjivao Bog. Knjige Starog zavjeta izvorno su napisane hebrejskim jezikom, a knjige Novog zavjeta grčkim. Biblija pripovijeda, počevši od stvaranja svijeta, tok povijesti i sudbinu naroda. Povijest se prema njoj odvija po božanskom planu. U tom planu život pojedinog čovjeka ima svoje čvrsto mjesto i svoj smisao.

Knjige - Religija-Mitologija . Ezop antikvarijat > Knjige > Religija-Mitologija > Ilustrirana Biblija mladih Zahvaljujući svom sadržaju i ilustracijama, Ilustrirana Biblija za mlade knjiga je za svaku obitelj i zajednicu mladih te odlično sredstvo za školsku i župnu katehezu. Biblija online - čitajte je ili besplatno preuzmite sa stranice.

Krstovdan uoi Bogojavljenja 18 . altmann s tongue pdf download ilustrovana biblija za mlade pdf download moisturization and skin barrier..

POVEZANE KNJIGE