Jaja u kuhinji

Jaja u kuhinji - Feslikenian, Franca | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feslikenian, Franca
DIMENZIJA
9,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Jaja u kuhinji.pdf
ISBN
8339006135945

OPIS

Jaje, jedan od najčešćih sastojaka pri kuhanju – uvijek će nadopuniti ukusom bogata jela. Više od 50 fotografija u boji.

Kruh dobro umočite u sir s obje strane. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje pa naredajte kriške kruha u malim razmacima jednu od druge. Kako se navodi u izvješću Food Business Newsa od 22.

Na isti način možete zamrznuti samo žumanca, a bjelanca najprije propustite kroz cjediljku i zamrznite bez dodataka, u prikladnoj posudi. Jaja se u današnjoj kuhinji upotrebljavaju na razne načine. Kod slanih jela, upotrebljavaju se u sirovom stanju kod majoneza, bujon juha (sirovo žumance u vreloj juhi), poširana u vreloj zakiseljenoj vodi, meko kuhana u ljusci, lagano zgrušana kao kajgana, grušana na pari s bistrom juhom i maslacem za holandski umak. Žena je upravo počela pripremati kajganu, kada se u kuhinji pojavio njen muž.

POVEZANE KNJIGE