Rez kroz sve

Rez kroz sve - Rakusa, Ilma | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rakusa, Ilma
DIMENZIJA
6,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Rez kroz sve.pdf
ISBN
3817354467168

OPIS

Zbirka pjesama Rez kroz sve; Devedeset devetostiha čita se i kao popis tragova fiksiranih u jeziku. Riječ je tu «kao ruka, kao toplina, kao tango, kao zemlja i krajolik i domovina.» Stihom se ispisuje (ne)moć glasa i (ne)moć jezika , jukstaponira svijet stvarnog i mogućeg, ispituju granice individualnog – traži početak pada u sjećanje.

godina, a poslednjih decenija i dosta ranije. Pacijenti, da bi ih se rešili, često moraju da biraju između komplikovanih, ponekad neizvesnih operacija ili dugoročnog vežbanja pod nadzorom fizijatra i fizioterapeuta. Carski rez (lat.

Neki puta se carski rez planira zbog komplikacija u trudnoći ili zbog prethodnih carskih rezova. Ali, u mnogim slučajevima, potreba za prvi carski rez ne postaje očita sve dok porođaj nije počeo. Kao što je gore spomenuto, DCMA se koristi kao akronim u tekstnim porukama koje predstavljaju Podataka-Driven rez kroz višestruki pristup.

POVEZANE KNJIGE