Što dijete želi da roditelji znaju

Što dijete želi da roditelji znaju - Salk, Lee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salk, Lee
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Što dijete želi da roditelji znaju.pdf
ISBN
6258245188365

OPIS

Ovaj jedinstveni priručnik o razumijevanju želja i potreba djeteta u dobi kada ih dijete još ne može adekvatno izraziti, a i u odraslijoj dobi, napisao je istaknuti američki pedijatar, profesor psihologije i pedijatrije na Cornell medicinskom sveučilištu i direktor odjela dječje psihologije u Njujorškoj bolnici.

Za dijete razdvajanje roditelja u svakom ... Često roditelji kažu da dijete nema potrebu za spavanjem, a onda se događa da takvo dijete u vrtiću ipak zaspi. U većini slučajeva dijete nema jednake aktivnosti kod kuće i tijekom boravka u vrtiću, kao što kod kuće najčešće nije izloženo tolikim podražajima kao u vrtiću i zato mu je potrebniji odmor, kaže nam.

Zagreb 1996. 263 str Tvrdi uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove slanja snosi kupac) Stručnjaci kažu da se kod djece u starosti od 2 do 4 godine često javlja ponašanje poput bacanja na pod, bacanja i rušenja stvari, vrištanja i udaranja, te da su to najčešći oblici izljeva bijesa.

POVEZANE KNJIGE