Hrvatsko rumunjski razgovorni priručnik

Hrvatsko rumunjski razgovorni priručnik - Skupina Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
11,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko rumunjski razgovorni priručnik.pdf
ISBN
2794944941866

OPIS

Posljednjih su se godina mnoge granice otvorile pa danas ljudi mogu putovati i u zemlje koje su im još prije godinu dana bile nedostupne. Danas se tako turistu ili stručnjaku pruža prilika da slobodno putuje u Rumunjsku i u Moldavsku, s kojima gotovo i nije bilo veza. Otkrit će u tim zemljama ne samo predivne krajolike, stare gradove, bogate muzeje i galerije, nego i gospodarske, znanstvene i druge ustanove s golemim ljudskim potencijalom, drugim skrivenim potencijalom, koji svima u Hrvatskoj, ako misle dugoročno, može biti zanimljiv. Kao što svaki put od 1000 kilometara počinje malim korakom tako i upoznavanje zemlje i naroda počinje od pokušaja najjednostavnije komunikacije o svakodnevnim temama.Autori su u ovome priručniku prikupili sustavno izraze na hrvatskom i na rumunjskom s pomoću kojih se može uspostaviti elementarna komunikacija u određenom broju tipičnih situacija i uvjereni smo da će to mnogima otvoriti vrata u novi svijet i novu kulturu.

Entomonimi nell'istrorumeno moderno // Processi di convergenza e differenziazione nelle lingue dell' Europa medioevale e moderna : Atti del Convegno Internazionale = Processes of Convergence and Differentiation in the Languages of ... Suzi rezultate pretraživanja. Suzi rezultate pretraživanja.

MARC zapis - ID: 75597 × Signatura. 81'36 HRVAT-8.

POVEZANE KNJIGE