Menadžer na mafijaški način – priručnik za korporativnog Machiavellija

Menadžer na mafijaški način – priručnik za korporativnog Machiavellija - V. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
V.
DIMENZIJA
4,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Menadžer na mafijaški način – priručnik za korporativnog Machiavellija.pdf
ISBN
6567456096991

OPIS

Menadžer na mafijaški način – priručnik za korporativnog Machiavellija Najstariji i najbolje organiziran svjetski konglomerat otkriva metode menadžmenta koje svatko može primjenjivati. Menadžer na mafijaški način kloni se teorijskih tlapnji u prikazivanju filozofije upravljanja na kojoj se temelji i opstoji Šuteći imperij kroz stoljeća ekspanzije i uspješnosti. Izdvajamo neka zrnca mudrosti: – Provjerite da ste razumjeli šefov nalog prije kretanja u akciju. Što ako premlatite krivog tipa ili postavite bombu na krivu lokaciju … – Vježbajte vještinu postavljanja pitanja – Držite prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže – Ne uplićite se u bilo kakve sukobe vezane uz uredsku politiku a da se prije ne zapitate: Što time dobivam?, a potom Što time dobivaju oni? – Ako morate lagati, budite kratki

Duhovito, zabavno i iznenađujuće korisno, ovo je obavezno štivo za ambicioznog korporativnog Makijavelija. Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Teorija organizacije , Organizacija Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija . Pastebin.com is the number one paste tool since 2002.

Ljudi rade s ljudima i za ljude na temelju starih vijednosti. Poslujte s neznancima kao da su vam braća, a s braćom kao da su vam neznanci.

POVEZANE KNJIGE