Ni vode ni mjeseca

Ni vode ni mjeseca - Rajneesh, Osho | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rajneesh, Osho
DIMENZIJA
4,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Ni vode ni mjeseca.pdf
ISBN
6312746105118

OPIS

Predavanja nadahnuta zen pričamaOsho će vas uzdrmati, šokirati i ushititi ovim predavanjima koja se temelje na Zen pričama. U knjizi Ni vode, ni mjeseca ovaj duhovni učitelj najvišeg utjecaja otkriva bit Zena u njegovoj cjelokupnoj ljepoti i tajnovitosti. Prepuna apsurda i humora, kao i nepredvidivih iznenađenja tako svojstvenih Zenu, Oshova knjiga govori o iznenadnom prosvjetljenju – tom najvišem trenutku u kojem se prestajemo boriti da svojim umom razumijemo ono što je izvan uma i skačemo u ponor punog srca. U ovoj nadahnjujućoj knjizi Osho isto tako povjerljivo pripovijeda o najdubljoj ljubavi, onoj ljubavi koju spoznajemo kada konačno postajemo jedno sa samom ljubavlju, i nudi vam duboki uvid u nas same, naše individualne prirode i svemiru kojem živimo. Knjiga Ni vode, ni mjeseca me osvježila, pročistila i ushitila više od bilo koje druge knjige i uvijek će mi biti okrepljujući pratilac. Osho je poučavao filozofiju na sveučilištu u Jabalpuru, u Indiji, prije nego što je osnovao ašram koji je postao poznat među ljudima sa zapada koji su željeli iskusiti meditaciju i transformaciju. The Sunday Times ga je opisao kao jednog od 1000 koji stvaraju 20. stoljeće, a The Sunday Mid-Day (Indija) ga je opisao kao jednog od desetorice – zajedno sa Gandhijem Nehruom i Buddhom – koji su promijenili sudbinu Indije.

Reljefne su značajke Mjeseca mora, visoravni i krateri, sa zamjetljivim posljedicama tektonskih procesa i vulkanizma. Ova voda je iscjeljujuća i može se koristiti za čišćenje niskih vibracijskih energija, ravnotežu čakri i liječenje fizičkog tijela. Ako želite imati vrč vode koji apsorbira informacije iz energije punog Mjeseca, proces je jednostavan.

Zimi, kada su biljke u periodu mirovanja, dovoljno ih je zalijevati jednom u dva mjeseca. Znači, vode ni previše, ni premalo. U rupi nema ni zemlje ni vode, no još nije jasno zbog čega se ta rupa otvorila Novi šok dogodio se u mjestu Islam Grčki kraj Zadra, kada se na zemlji koju jedan mještanin obrađuje otvorila ogromna rupa, promjera oko tri, a dubine oko četiri metra, prenosi 24 sata.

POVEZANE KNJIGE