Vaši prošli životi što ste nekada bili

Vaši prošli životi što ste nekada bili - Gračan, Mirjana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gračan, Mirjana
DIMENZIJA
5,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Vaši prošli životi što ste nekada bili.pdf
ISBN
8979983345946

OPIS

U ovoj nam knjizi autorica govori o mogućnostima da osvijestimo svoje prošle živote i tako se riješimo nekada velikih , neobjašnjivih trauma, ili da si objasnimo sebe same. Iznimno zanimljivo napisana knjiga, plijenit će pažnju čak i onih koji ne vjeruju u reinkarnaciju.

Znali ste u svojim proučavanjima da idete do alhemijskih saznanja. Često je to vodilo u crnilo duše, te su postojali momenti kada ste jedva izvlačili živu glavu. Ako ste na ascendentu Lav, vaši prošli životi povezani su sa znakom Raka i vaša karma je nadvladati svoje strahove od napuštanja, ili ako ste u podznaku Blizanac, prošli život je povezan sa znakom Bika i karma vam je izbjeći krutost, hedonizam, te vam je u svakom slučaju prošlost povezana s bogatstvom, umjetnošću. U prošlom životu bili ste diktator koji je pogubio hiljade ljudi, zatim ste bili kanibal i zadnje godine ste živjeli kao slon.

Pratite nas na Facebooku Pčelarski kanal Vaši prošli životi što ste nekada bili. Gračan, Mirjana 95,00 kn 85,50 kn.

POVEZANE KNJIGE