Carstvo riječi rb za 3 r.

Carstvo riječi rb za 3 r. - Polak, Sanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polak, Sanja
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Carstvo riječi rb za 3 r..pdf
ISBN
3053578520547

OPIS

Književnoumjetnički i jezični sadržaji prilagođeni su predznanju i spoznajnim sposobnostima učenika, njihovoj dobi i svijetu koji ih okružuje. Tekstovi su učenicima primjereni i zanimljivi, a prate i sve važne datume koji se obilježavaju tijekom godine. Nastavni su sadržaji pregledni i jasni te omogućuju bogaćenje učenikova rječnika. Ilustracije su vesele, primjerene uzrastu, ali ne narušavaju čitljivost teksta. Jezični sadržaji prikazani su na djeci jednostavan i prihvatljiv način, a ujedno je i jasno istaknuto što učenici trebaju naučiti.

Umweltbewusst?Was tun die Jugendliche für die Umwelt?prepisati nove riječi s dokumenta u prilogu i riješiti zadatke u bilježnicu. 2.Riješiti u RB.str.48.1./2/3.

Spisak reči koje počinju na r je veći od 50 (tačnije 3464). Klikni na sledeći karakter tražene reči da bi smanjio spisak (kod sledećeg slova š=s, čć=c, ž=z) a svaka rije č se sastoji od najviše 3 slova.

POVEZANE KNJIGE