Čvorovi

Čvorovi - Costantino, Maria | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Costantino, Maria
DIMENZIJA
5,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Čvorovi.pdf
ISBN
2432362523885

OPIS

Potpuni vodič za vezivanje i korištenje uzlova u svim situacijama. Detaljne ilustrirane upute o vezivanju svakog pojedinog čvora. Poglavlja o vrstama konopa, izradi te održavanju. Priručnik je idealan za početnike, ali i za one koji nešto znaju i služe se čvorovima, a upotrijebljena je, po prvi put, hrvatska terminologija.

U tijelu limfnih čvorova ima od 500 do 600, a smješteni su duž tijeka limfnih žila, pojedinačno […] Hpd Runolist, Ribnjak 2, Zagreb Runolist nije samo cvijet, Runolist su ljudi! 1. Višenamjenski čvor velike čvrstoće (zjogulini, olova, predvezi udica, ...) 2.

Njihove veće nakupine nalaze se na vratu, prsima, ispod pazuha i prepona te na abdomenu.Funkcija limfnih čvorova je čuvati organizam od vanjskih utjecaja, odnosno od bakterija, virusa i ostalih infekcija. Puni tekst: hrvatski, pdf (743 KB) str. 20-21: preuzimanja: 42* citiraj: APA 6th Edition Radović, N.

POVEZANE KNJIGE