Kompjutorska daktilografija

Kompjutorska daktilografija - Horvath-Žaja, prof, Eva | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvath-Žaja, prof, Eva
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Kompjutorska daktilografija.pdf
ISBN
9154760381970

OPIS

Informatika (za osnovnu i srednju školu)

Kurs se realizuje u dva nivoa: Kompjuterska daktilografija I i II.Po završetku KURS modula svakog od nivoa, organizuje se završni test koji obuhvata gradivo ovisno o vrsti kursa i dužini trajanja, a nakon uspješno položenog testa izdaje se uvjerenje/certifikat po uspješno završenom kursu. Kompjutorska daktilografija 1 Marica Piršlin, Eva Horvath - Žaja Eva Horvath-Žaja, Marica Piršlin: KOMPJUTORSKA DAKTILOGRAFIJA 1 : udžbenik s CD-om za 1. i 2.

Tipkanje se ne zaboravlja. Kompjutorska daktilografija - RASPRODANO Autor: Eva Horvath Žaja, Marica Piršlin Kao udžbenik, prvenstveno je namijenjen učenicima i nastavnicima upravnih i birotehničkih škola ili srodnih srednjih škola u kojima se u okviru nastavnih predmeta birotehnika u programima zanimanja administrativni tajnik i upravni referent uči ili će se u ... kompjutorska daktilografija 4 4 - - 20. kompjutorska daktilografija s uredskim praktikumom - - 3 3 21.

POVEZANE KNJIGE