REBT-racionalno emocionalno bihevioralna terapija

REBT-racionalno emocionalno bihevioralna terapija - Dryden | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dryden
DIMENZIJA
7,73 MB
NAZIV DATOTEKE
REBT-racionalno emocionalno bihevioralna terapija.pdf
ISBN
9195845485962

OPIS

Revidirani, osuvremenjeni i prošireni REBT u svim svojim kliničkim modalitetima. Prikaz racionalno-emocionalne bihevioralne terapije kao općeg modela i različitih područja primjene, uključujući individualnu, terapiju parova, obiteljsku i seksualnu terapiju. Novi materijali o podučavanju principima bezuvjetnog samoprihvaćanja u strukturiranoj grupnoj situaciji.Knjiga koju može uspješno koristiti svaki terapeut koji REBT primjenjuje u najpopularnijim kliničkim oblicima.Vrstan prijevod, kojim se obogaćuje literatura na hrvatskom jeziku na području koje to svojom važnošću neosporno zaslužuje.

Ona je najsličnija terapijama kognitivističkog pristupa, jer naglašava važnost mišljenja, vrednovanja, odlučivanja, analiziranja i delovanja. Bazirana je na pretpostavci da su mišljenje, emocije i ponašanje usko povezani i da su u stalnoj interakciji.

Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected] Radno vrijeme (za tel.

POVEZANE KNJIGE