Gori domovina

Gori domovina - Kožul, Tonći | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kožul, Tonći
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Gori domovina.pdf
ISBN
9120812331720

OPIS

Gori domovina: Steve i Samoula u Hrvatskoj Lazića & Kožula je samo jedna epizoda iz opasnog i bogatog života dvojca američkih tajnih agenata koji su se, zadatkom i zelenim dolarima vođeni, ovaj put našli u Lijepoj našoj, ne bi li odgovorili na pitanje: tko to pali naše šume? Štiteći tako floru, Steve i Samoula upoznat će i faunu hrvatskog South Parka – estradne zvijezde, mafijaše, tajne agente, «male ljude» – običaje i prirodne ljepote, naučiti nešto ne samo o prirodi, nego i o društvu. Čak i o sebi. Gori domovina je urnebesna camp-satira , parodija špijunsko-akcijskih serijala, roman s ključanicom u hrvatsku zbilju, kritika idiotizma, licemjerja, mafiokratske take the money and gun i američke intervencionističke politike, himna u slavu javnog i pravnog. Ovaj inovativni proizvod neće ostaviti ravnodušnim ni ljubitelje metatekstualno-citatne ludičko-postmodernističke literature, filmofile, ovisnike o TV-u i videoigricama, potrošače… Ni tvoju mamu, također.

Od početka epidemije ukupan broj registriranih slučajeva infekcije novim koronavirusom u Crnoj Gori je 73.612, što je 12 posto populacije te ... Što se doista dogodilo sa parlamentarnim zastupnikom Hrvata u Crnoj Gori? Autor: Domovina uredništvo 02/10/2020, 09:20. Učitaj više Congratulations.

You've reached the end of the internet. Newsletter.

POVEZANE KNJIGE