Majstori s mora

Majstori s mora - Reić, Zdravko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reić, Zdravko
DIMENZIJA
11,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Majstori s mora.pdf
ISBN
9050988524969

OPIS

Ajduk je prvi nogometni klub na svitu koji je obiša sve kontinente. Igra je u stotine gradova, ali nidir ni u jednome gradu nije se dogodilo da je osta bez svoji drukeri.A kad Split, kad Dalmacija slavi svoga Ajduka i veseli se njegovim trijumfima osvojenim šampionatima i kupovima onda je to fešta nad feštama, spektakl nad spektaklima, teatar sa stotinu ijad protagonista kakvi se nikad i nidir na svitu ne more režirat. Sve ča se more micat, od sitnoga diteta do friško inkolpanoga starca, sve izajde na ulicu. Svak svakome čestita, raduje se, svak svakoga grli i jubi, piva se i plače od milinja, a zvona zvonidu, vapori fišćotadu, ferate zviždu, sirene zavijadu, maškule pucadu, rokete letidu, i sve ča u velikome gradu proizvodi zvukove, galamu, šušur sve se stavi u pokret. Pedeset ijad tonobili, kamioni, traktori, motori, sve trumbete, čarčajike, pirje, zvončići i i ramine stvoridu najveću buku od postanka svita do danas. Miljenko Smoje

Prije svega mjesec dana činilo se kako ćemo po tko zna koji put doživjeti ... Majstori s mora Submitted by Predrag Babić on 04/08/2014 - 13:37 Dva mlada repera iz Kotora i Herceg Novog, Dedduh (Dejan Dedović) i Noyz (Mario Đorđević), probili su se na regionalnu muzičku scenu 2012. godine, albumom Krš i Drača , a prošle godine su stigli i do Evrovizije. Završeno je natjecanje u nogometu na Sportskim igrama mladih za Šibensko-kninsku županiju.

22:00. Hajduku, činjenica je, treba remont, a za to treba vremena, a vremena u HNL-u nikada nema.

POVEZANE KNJIGE