Početni tečaj – njemački jezik 4.izd.

Početni tečaj – njemački jezik 4.izd. PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – njemački jezik 4.izd..pdf
ISBN
9750244887110

OPIS

Želite brzo naučiti njemački jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja? Ili želite da osvježite svoje znanje kod kuće, na moru, na planini ili na putu do posla? Zahvaljujući modernim metodama moći ćete da vježbate konverzaciju i razumijevanje, slično kao što biste i u kontaktu sa nekim iz Njemačke odnosno svima onima kojima je njemački jezik materinji, i istovremeno se usavršavate u pisanju i čitanju. Pored toga, gramatička pravila će Vam se otkrivati sama od sebe, obogatiti ćete svoj fond riječi i, usvajati ćete dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije razumljiva pojašnjenja gramatike i raznovrsne vježbe za uvježbavanje rječnika poučne informacije o zemljama njemačkog govornog područja zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: 3 audio CD-a s dijalozima i rječnikom Putni CD pomoću kojeg ponavljate već naučeno udžbenik u boji (176 stranica) priručnik (80 stranica)

Dodatna prednost je što tečaj može biti i online, što znači da jezik možeš učiti neovisno o tome jesi li u Zagrebu, Hrvatskoj, ili negdje sasvim drugdje!. Nastava se odvija tijekom perioda od dva tjedna u terminima od 150 minuta.

CIJENA TEČAJA: 1.900 KUNA. PRIJAVITI SE MOŽETE NA e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Uz Njemački jezik - početni stupanj A1.1 nauči osnovni vokabular i izraze potrebne u svakodnevnoj komunikaciji, a stečeno znanje temeljito uvježbaj na konkretnim primjerima iz stvarnih situacija.

POVEZANE KNJIGE