Put do srca

Put do srca - Osho | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
12,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Put do srca.pdf
ISBN
8108329430842

OPIS

Sufi znači čovjek srca, čovjek ljubavi čovjek koji se ne opterećuje time odakle dolazi svemir, koji se ne opterećuje time tko ga je stvorio, koji se ne opterećuje time kamo to vodi, u stvari on ne postavlja pitanja – umjesto toga on počinje živjeti.

Povratak na vrh. EKO PUT DO SRCA je inicijativa naše kompanije koja je podržala 126 porodica kako bi što lakše prebrodili ova posebno teška vremena i pružila podršku deci i mladima da grade budućnost u svojim porodicama, okruženi ljubavlju. EKO Serbia na ovaj način nastavlja sa podrškom inicijativa koje doprinose celokupnoj zajednici i zaštiti ... Simpatične poruke i slatki Kraševi pokloni siguran su put do srca.

Najprije sam mislila da je to blog u kom je komentiranje na neki način nedostupna opcija, a onda sam shvatila da nema nikakvih prepreka - i da ljudi naprosto ne znaju za njega. Tri knjige za korizmeni put: Čitanjem do promjene srca i obraćenja! Kršćanska sadašnjost Poznato je da dobra knjiga može ostaviti snažan dojam na čitatelja, a kada je pak riječ o dobrim knjigama vjerskoga sadržaja, promjene koje mogu izazvati u srcu i misli čitatelja još su veće. PUT DO SRCA: PREDAVANJA O SUFIZMU. Osho.

POVEZANE KNJIGE