Volite li Dubrovnik?

Volite li Dubrovnik? - Novak, Slobodan Prosperov | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Novak, Slobodan Prosperov
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Volite li Dubrovnik?.pdf
ISBN
7352516675532

OPIS

Knjiga ”Volite li Dubrovnik”, proizašla iz pera vrsnog književnog povjesničara Slobodana Prosperova Novaka i tiskana na hrvatskom, engleskom i francuskom jeziku, pravi je mali literarni dragulj s fotografijama u boji koji će hrvatskoj i svjetskoj javnosti dostojno predstaviti Dubrovnik. Kombinirajući erudiciju sa živom i osebujnom naracijom autor predstavlja znamenitosti Dubrovnika i okolice i vodi nas kroz zanimljivosti i najvažnije momente iz povijesti dubrovačke regije i književnosti

stoljeće, još od vremena habsburških careva. Taj popodnevni brod u grušku luku stiže iz Rijeke, a zaustavlja ... Volite li Dubrovnik?, Zagreb: V.B.Z., 2005 (monografija) CROSBI ID: 285175 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

Read reviews from world's largest community for readers. Knjiga je svojevrsni kulturni vodič kroz Dubrovnik, njegovu okolicu k... Volite li Dubrovnik? Nakladnik: V.B.Z.

POVEZANE KNJIGE