CIA i 11. rujna

CIA i 11. rujna - Buelow, Andreas von | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buelow, Andreas von
DIMENZIJA
9,80 MB
NAZIV DATOTEKE
CIA i 11. rujna.pdf
ISBN
5855805525009

OPIS

CIA i 11. rujna – Međunarodni terorizam i usluga tajnih službiStručnjak za pitanja tajnih službi i bivši njemački ministar Andreas von Biilow izražava duboku sumnju u službenu verziju napada od 11. rujna 2001. godine. Unatoč tome što Bushova Vlada nije tu terorističku opasnost, ni naslućivala, smjesta je spremno imenovala devetnaest počinitelja, a Osamu bin Ladena i Sadama Huseina proglasila orgnizatorima iz pozadine. Toliko je nedosljednosti, toliko pitanja, a prije svega: Je li moguće da su Bushovoj Vladi ti napadi, ustvari, dobro došli? Brojni tragovi vode nas do mreže tajnih službi, u prvome redu CIA-e.

Tako, to se normalno može saznati jer mislim da CIA zajedno sa Odjelom za financije prati događanja na tržištu kako bi mogla otkriti indikacije o planovima terorističkih napada. Tako, da oni mogu vidjeti ukoliko se nešto sumnjivo događa - i oni su mogli to vidjeti. CIA je u petak objavila dokumente unutarnje istrage, koja je zaključena još 2005.

rujna 2001. godine, američka je Vlada već imala fotografije svih napadača, raspiala za njima tjeralice i navela imena svih tajnih pokretača te akcije i pozadince.

POVEZANE KNJIGE